Arnold Schwarzenegger bude dědečkem. Jeho dcera Katherine a Chris Pratt čekají miminko

26. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Spisovatelka Katherine Schwarzenegger (30) a hollywoodský herec Chris Pratt (40) očekávají podle časopisu People rok po svatbě své první miminko. Jejich potomek bude také prvním vnoučetem slavného herce a bývalého politika Arnolda Schwarzeneggera (72). 

Před deseti měsíci si Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt řekli své ano. Úspěšná spisovatelka a slavný herec se od té doby nechali již několikrát slyšet, že společnou rodinu rozhodně plánují. “Když Bůh dá, bude z ní jednou úžasná matka. Má skvělé rodiče, skvělé sourozence, vyplňuje mnoho mých nedostatků,” svěřil se před časem Pratt v televizním pořadu In the Room.

“Změnila můj život k lepšímu v mnoha ohledech. Moje srdce, moje duše i můj syn jsou s ní v bezpečí. Je báječná nevlastní máma,” popsal herec vztah spisovatelky se svým sedmiletým synem Jackem. Toho má z předchozího manželství s herečkou Annou Faris.

Na vnoučata už se nějaký čas těší i slavný dědeček. “Netlačím na ně, protože vím, že to jednou přijde. Je to na Chrisovi a na ní, kdy to budou chtít,” uvedl Arnold Schwarzenegger pro magazín Extra. “Moc se na to těším, to ano,” svěřil se.

Jak se zdá, někdejší guvernér státu Kalifornie se konečně dočkal. Podle časopisu People je Katherine těhotná a brzy by tak mohl na světě přivítat své první vnouče. Informace o tom, v jakém je spisovatelka měsíci a zda už je známé pohlaví miminka, však zatím manželé nezveřejnili.


Celebrity - další články

Doporučujeme