Baba Vanga předpověděla Trumpův koronavirus, tvrdí fanoušci. Podle vědmy čekají politika krušné chvíle

6. října 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Jméno Baby Vangy znají lidé po celém světě. Mezi fanoušky se jí přezdívá Nostradamus z východu - na svém kontě má totiž desítky proroctví a některá se až podezřele podobala budoucí realitě. Nyní jsou její příznivci přesvědčeni, že předpověděla rovněž nákazu Donalda Trumpa covidem. Pokud tomu tak skutečně je, měl by se mít americký prezident značně na pozoru. 

Fanoušci bulharské vědmy jménem Baba Vanga jsou přesvědčeni, že si jejich oblíbená věštkyně může přičíst další pomyslný zářez na pažbě. Slepá prorokyně, která zemřela v roce 1996 totiž kdysi předpověděla, že se americký prezident v roce 2020 nakazí podivuhodnou chorobou.

Mnozí si věštbu spojují s nákazou Donalda Trumpa a jeho manželky Melanie novým typem koronaviru, která byla prokázána a veřejně oznámena 2. října.

Tady však proroctví nekončí. Podle Baby Vangy má politik vlivem nemoci skončit hluchý a s nádorem na mozku. Proroctví někdy fungují zvláštními způsoby s řadou metafor, ani hluchota, ani nádorovité výrůstky v mozkové tkáni ale mezi známé symptomy covidu nepatří. Faktem nicméně zůstává, že je americký politik v osmé dekádě svého života v nejrizikovější skupině a mnoho jeho podporovatelů se po oznámení diagnózy obává o jeho zdraví.

Celebrity - další články

Doporučujeme