Babica by Zdeňka praštil. Pohlreich: Můžu se na to vyprdnout. Kdy jejich nevraživost skončí?

18. července 2022·Celebrity·Redakce

Zdeněk Pohlreich, Jiří Babica (Foto: Profimedia)

Někdy se stává, že vznikne tak zvaná rivalita na oko, aby měli diváci a fanoušci zajímavější a atraktivnější zážitek. Tahle rivalita a nenávist je však opravdová. A to především z jedné strany. Jiří Babica stále viní Zdeňka Pohlreicha za svou pokaženou image. "Praštil bych ho," říká Babica. Informuje o tom Extra.cz.

Nejprve byly Babicovy dobroty. Hned na to vlítnul na konkurenční televizi šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se svým Ano, šéfe!a z Jiřího Babici udělal před celým národem nevkusného patlala. Nejednou se během natáčení do kuchaře z Novy opřel a zesměšnil ho. Jejich vzájemnou nevraživost vnímalo celé Česko. Jenže zatímco pro jednoho je to už dávná minulost, druhý se s touto křivdou nedokáže srovnat.

“Vůbec žádný vztah spolu nemáme. Nula. Nikdy jsme se naštěstí nepotkali, jinak bych ho asi hned praštil. Ať se mi vyhýbá,” uvedl Jiří Babica v pořadu Mr. Kubelík show. “Mám stejnou gastronomii, co má on. Já dělal deset let v Alcronu a Ambassadoru, zatímco panáček dělal v Restauracích a jídelnách Praha 1 (jenže i Pohlreich pracoval v Alcronu – pozn. red.). Pro mě jsou cílová skupina domácnosti, aby si lidé vařili sami doma. On ať si to dělá pro restaurace. Ale ať nenapadá, nedělá si srandu, nedělá z lidí k**tény. Namyšlenec. Urážel všechny diváky, kteří mě sledovali. Měl jsem milion a půl lidí, tak hned s pandou, to je ten s těma očima (Roman Vaněk – pozn. red.), rozjeli obrovský…, tak jsem byl za blbce,” neskrývá frustraci.

Když se o tomto přetrvávajícím názoru Zdeněk Pohlreich dozvěděl, byl překvapený, jelikož pro něj je to dávná minulost. Na druhou stranu Babicovu nenávist vůči sobě akceptuje. “Že mi chce rozbít hubu? To by se mu asi mohlo povést,” přiznal Pohlreich serveru Extra.cz. “Ale ať si každý říká, co chce, mně je to nějak jedno,” krčí rameny. Vůbec. Takové věci mě už přestaly zajímat. Mám čistou hlavu a úplně v klidu se na to můžu vyprdnout. Je to třikrát ohřívaná polívka a ta nechutná úplně dobře. Je pravda, že jsem o něm neřekl hezký věci, tak se mu ani nedivím, dodal Zdeněk Pohlreich.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme