Baby boom pokračuje: Hvězdy Slunečné a Ulice jsou těhotné

19. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečky Eva Josefíková a Eliška Hanušová oznámily těhotenství (Foto: archív FTV Prima/Instagram uliceserial)

Baby boom ve světě slavných pokračuje. Tentokrát radostnou novinku oznámily rovnou dvě herečky. Eva Josefíková (30), kterou můžete znát hlavně ze seriálu Slunečná, Modrý kód a Eliška Hanušová (26), která hraje v nekonečném seriálu Ulice. Oběma se podařilo těhotenství dlouho tajit, na miminko se ale moc těší.

Konkrétně Elišce Hanušové se těhotenství podařilo před zraky diváků v seriálu skrýt. “Ráda si střežím své soukromí, ale v tomto případě jde hlavně o vedlejší efekt dnešní nelehké situace, kvůli které mě diváci nemohli vidět třeba v divadle, kde by to na mně už dávno poznali. Navíc moje role v Ulici neprožívá nejjednodušší období v životě a těhotenství se do scénáře logicky moc nehodilo,” popisuje herečka pro Super.cz.

Hanušová bude mít v Ulici drobnou pauzu, ale z očí diváků se neztratí na dlouho. “Scénář jsme museli s ohledem na Eliščino těhotenství upravit a děj seriálu přizpůsobit. Nejedná se zatím o nic dramatického,” řekla kreativní producentka Silvia Klasová pro server.

Naopak Eva Josefíková nic skrývat nemusela. V seriálu je totiž v očekávání a tak postupem času fingované bříško nahradilo skutečné. “Moje břicho rostlo skrytě pod tím molitanovým, kterým mě vycpávali v kostymérně. Přiznám se, že mi právě toto dlouho pomáhalo udržet mé skutečné těhotenství v tajnosti,” uvedla herečka pro Super.cz.

Eva ze seriálu jen tak nezmizí. “Zatím mám v plánu natáčet do dubna, pokud tedy bude vše v pořádku. A pak? Ať se diváci nechají překvapit,” dodala pro server.

Foto: Instagram je_josefikova/el_izabeta/uliceserial/archív FTV Prima

 


Celebrity - další články

Doporučujeme