Bára Nováková ukončila neplechu. Autorka nejúspěšnějšího podcastu o Harry Potterovi se stala vdanou paní

11. října 2023·Celebrity·Redakce

Bára Loukotová (Nováková) Foto: Instagram Báry

Neplecha ukončena! I tak se dá nazvat, když "vlezete do chomoutu". A přesně tak učinila Bára Nováková, která se již od minulého víkendu nově jmenuje Loukotová. Autorka nejlepšího a nejúspěšnějšího podcastu o knihách Harry Potter v České republice a druhého nejzábavnějšího českého podcastu v roce 2023 vůbec, se stala vdanou paní. Informací a fotkami se pochlubila na instagramu.

Každý, kdo propadl kouzlu příběhu mladého čaroděje Harryho Pottera, s největší pravděpodobností už slyšel o populárním podcastu Neplecha ukončena. Bára Nováková, nyní už Loukotová, se na svém instagramu pochlubila radostnou novinou. O víkendu se provdala. 

Kdo byste čekal, že jako velká milovnice a fanynka Harryho Pottera bude mít i tematicky laděnou svatbu, jste na omylu. Sama Bára už mnohokrát ve svém podcastu říkala, že ač její srdce pro kouzelnický svět plane, na výrazný merch a tematicky laděné dekorace či akce si nepotrpí. I její fanoušci se v komentářích pod příspěvkem divili, že ani svatební dort nebyl tematický. Já tím zas tak nežiju, odpověděla.

Podle fotek, které zveřejnila, je vidět, že pro svůj velký den zvolila jednoduché bílé hladké šaty s dlouhými rukávy a s vázáním kolem pasu. Její nejdražší, manžel a dcera, jsou zachyceni jen zezadu, ale je možné si všimnout, že dcerka se rozhodla jít na svatbu za jednorožčí vílu. Na hlavě měla totiž čelenku s rohem a na zádech vílí křídla. Tak přece jenom tam trochu fantasy bylo. Dort nebyl tedy laděný do Harry Potter stylu, ale do moravského stylu, odkud Bára pochází.

View this post on Instagram

A post shared by Neplecha ukončena podcast (@neplecha__ukoncena)

Jen tak pro pořádek, aby nebyly zmatky jsem Vám chtěla dát vědět, že jsem se o víkendu vdala. Takže od teď už Bára Loukotová (sbohem anonymito příjmení Nováková),” stálo pod fotkami.

V komentářích se to jen hemžilo trefnými gratulacemi, které odkazovali právě na podcast a svět Harryho Pottera. “Hodně štěstí a spoustu společných neplech.” “A neplecha je opravdu ukončena.” “Nezapomeň vrátit tetičce Muriel vypůjčené šperky.” “Velká gratulace! Holt každá Fleur má svého Billa. Nebo opačně? Moc vám to přeju.” 

Celebrity - další články

Doporučujeme