Během kojení procházím prvními fázemi menopauzy, přiznala Alanis Morissette

28. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / alanis

Zpěvačka Alanis Morissette (45) nedávno veřejně promluvila o tom, jaké to je být zároveň kojící maminkou a procházet prvními stádii menopauzy. "Moje hormony jsou šílené," postěžovala si pro list The Sunday Times.

Zpěvačka Alanis Morissette se loni v dubnu stala už trojnásobnou matkou, když přivítala na světě malou Winter (1). Krátce na to se u ní ale objevily první příznaky blížící se menopauzy, které nejsou úplně příjemné.

“Je to naprosto šílené. Když jsou mé hormony v pořádku, pak jsem taky. Ale když nejsou, pořádně mi to zamotá hlavu,” přiznala zpěvačka v rozhovoru pro The Sunday Times.

“Říkám své rodině, že jestli mě nenechají šest minut na pokoji, bude maminka pořádně mrzutá. Potřebuji ticho. Schovám se do koupelny nebo odejdu na chodbu,” svěřila se Morissette, která má kromě roční Winter ještě devítiletého Evera a tříletou Onyx.

Zpěvačka se v minulosti rovněž svěřila, že trpěla poporodní depresí. “Tentokrát je to méně deprese, ale více úzkostí a kompulzivních, obsedantních myšlenek,” uvedla na stanici CBS v pořadu This Morning krátce po narození Winter.


Celebrity - další články

Doporučujeme