Během natáčení hvězdného snímku Top Gun: Maverick nesměli herci pít alkohol

2. června 2022·Celebrity·Redakce

Tom Cruise ve filmu Top Gun. (Foto: se souhlasem Top Gun Movie)

Herec Tom Cruise podle serveru Daily Star zakázal během natáčení posledního dílu Top Gun na place alkohol. Nemohly se konat ani bujaré oslavy po natáčení. Devětapadesátiletá hollywoodská hvězda tak podle mnohých držela v zákulisí přísný pořádek. Pokračování legendárního snímku se na plátna kin vrátilo po 34 letech.

Na většině natáčení se herci a štáb stýkají a jdou pít, ale v Top Gunu jim bylo řečeno, aby omezili párty na minimum,” řekl blízký zdroj pro The Mirror. Americký herec Miles Teller, který ve snímku hraje Bradleyho Bradshaw, přiznal: Byly dny, kdy jsem si po náročném natáčení opravdu chtěl dát pár piv… Ale prostě nechcete létat takovou rychlostí s kocovinou.” Jednou ale výjimku udělal, a to na kamarádově svatbě. Následující den byl na place podle jeho slov drsný.

Herci totiž podstupovali náročné letecké scény na vlastní kůži, a to je nejspíš jeden z důvodů, proč si Cruise za zákazem stál. Všem se naskytla možnost zažít si let ve stíhačce F-18 Super Hornet, v jejímž kokpitu bylo instalováno šest IMAX kamerek. Ty zabíraly herce, zatímco letoun pilotoval zkušený pilot na zadním sedadle.

Nejednomu z hvězd se během letu udělalo zle, a pokud by měli kocovinu, tak by natáčení těchto scén bylo pro ně ještě horší. Přísné zákazy se podle zahraničních flmových kritiků vyplatily. Snímek označili za triumfální návrat Toma Cruise a chválily i herecké výkony během létání.

Celebrity - další články

Doporučujeme