Během těhotenství se odhalovala, jak to šlo a teď? Rihanna své sexy tělo halí do teplákovek

21. července 2022·Celebrity·Redakce

Rihanna. (Zdroj: Profimedia)

Zatímco během těhotenství své bříško hrdě ukazovala, jakmile porodila, své nádherné tělo zahalila. Co ji k tomu vedlo? Informaci přinesl Blesk.cz.

Rihanna se minulý rok stala oficiálně nejbohatší zpěvačkou na světě, ale úspěšná kariéra a pohádkové bohatství není všechno. V polovině května se barbadoská zpěvačka stala maminkou a porodila syna, kterého má s rapperem A$AP Rocky. Jméno chlapce zatím ale neprozradila.

Roli maminky si kráska užívá a už během těhotenství se prezentovala tak, že je na těhotenský pupík patřičně hrdá. Dokazovala to i svými odhalenými oufity, často více ukazovala, než zahalovala. Lidé jí skládali poklony za to, jak dává na obdiv svůj požehnaný stav a leckdo by si řekl, že s tím bude pokračovat i poté, co porodí. Ale chyba lávky.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓑𝓪𝓭𝓰𝓪𝓵𝓵 𝓡İ𝓡İ🔵 (@rihannaofficilal)

Půvabná pěnice, která platí za sexsymbol, nyní volí spíše volnější oblečení. Vyrazila si třeba do londýnské galerie, kde alespoň virtuálně potkala jednoho ze svých idolů – Fridu Kahlo. Na sobě měla volnou teplákovku, která zahalovala celé její tělo od krku až k teniskám. Je ale možné, že zpěvačka není nyní úplně spokojená se svým tělem a pilně pracuje na tom, aby těhotenská kila shodila.

Na druhou stranu, na pořízených záběrech vypadá Rihanna šťastně a spokojeně a je vidět, že ji nová životní role naplňuje. Navíc, když je maminka spokojená, je spokojené i dítě. Radost z nového člena rodiny tak je jistě větší, než trauma z toho, že nezapne kalhoty velikosti 36.


Celebrity - další články

Doporučujeme