Berenika Kohoutová ukázala realitu všedních dní. Jak to vypadá, když je chvilku bez dcery?

28. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herečka Berenika Kohoutová. (Foto: se souhlasem Berenika Kohoutová)

Většina slavných maminek ukazuje na sociálních sítích svůj dokonalý život, ale herečka Berenika Kohoutová se rozhodla, že půjde proti proudu. Ukazuje realitu všedních dnů, kdy to u nich doma vypadá tak trochu jako po výbuchu bomby.

Berenika Kohoutová má doma rok a půl starou holčičku Lolu. Několikrát přiznala, že leckdy mateřství nezvládá, tak jak by chtěla. „Jdu do kuchyně a začínám připravovat příkrm, Lola začne vřískat. Tak jo, nakojit, uspat. Občas to vyjde na 3 minuty, občas na 30. Ha! Spí! CO TEĎ? Panika!!! Mám čas, ale nevím kolik! Základ je dodělat jí jídlo a sama se najíst. Něco ultra rychlýho, pochopitelně. Ale lehkýho!! A málo kalorií, ať jsem rychle v šejpu,“  popsala velmi trefně situaci ohledně krmení zhruba před rokem.

Nic se nezměnilo ani o rok později, kdy její dcera oslaví druhé narozeniny. “Dítě opustilo byt. Náhle. Jak pára nad hrncem. Babička volala, že bratranec si Lolu žádá a že ji za chvíli nabere. To není možný,” začíná Berenika svůj příběh, který umí skvěle podat. Nedokážu se z toho vzpamatovat. Mám na to asi tři hodiny. Ticho. Sedím na pohovce. Piju kafe. Čumím na internet. NEUKLÍZÍM. NEVAŘÍM, dodala herečka, která se letos vdala.

Zvláštní, že když se kolem mě ta holčička motá, jsem schopná pracovat, luxovat, prát, chovat, mazlit, zlobit… a pak mam pár hodin volna a moje produktivita jde absolutně do kopru. Tak takhle to asi vypadá, když děti začnou chodit do školky, aha!“ dodala. Jako důkaz přidala fotku neuklizeného obýváku. Hold ne každý den je posvícení a nejedna maminka jí v tomhle rozumí.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme