Beverly Hills 90210 po 25 letech: Andrea byla nejstarší, dnes šéfuje scénáristům

16. října 2015·Celebrity·Redakce

Seriál Beverly Hills 90210 slavil svého času nejen v Česku obrovskou popularitu. Letos je tomu 25 let od chvíle, kdy se objevil na obrazovkách. Proto jsme pro vás připravili seriál o jeho hereckých hvězdách. 

Andrea (herečka Gabrielle Carteris, dnes 54 let)

V seriálu hrála jako 29letá a byla nejstarší z party kamarádů, přitom představovala teprve šestnáctiletou Andreu. Sama ve svých šestnácti studovala balet a pantomimu v Kalifornii, kam se s matkou přestěhovala po rozvodu rodičů. Seriál opustila v roce 1995 a vystupovala ve vlastní talk show “Gabrielle”, pak se zase na čas vrátila.

Později si zahrála v různých televizních projektech nebo propůjčila svůj hlas několika videohrám, objevila se také v seriálu JAG nebo sitkomu “Průměrňákovi”. V současnosti právě natáčí seriál o otroctví. Před dvěma lety se stala viceprezidentkou organizace hollywoodských scénáristů.

V roce 2006 urpěla úraz při filmování v Kanadě, kdy ji částečně ochrnula tvář a téměř šest měsíců měla potíže s mluvením. Už v roce 1992 se vdala za makléře Charlese Isaacse, s kterým má dnes už dospělé dcery Kelsey Rose a Mollie Elizabeth.  Její předci pocházejí z Řecka, má bratra-dvojče.

Celebrity - další články

Doporučujeme