Beverly Hills 90210 po 25 letech: Kelly seriál i režírovala, porodila tři dcery

13. října 2015·Celebrity·Redakce

Seriál Beverly Hills 90210 slavil svého času nejen v Česku obrovskou popularitu. Letos je tomu 25 let od chvíle, kdy se objevil na obrazovkách. Proto jsme pro vás připravili seriál o jeho hereckých hvězdách. 

Kelly (herečka Jennie Garthová, dnes 43 let)

Vyrůstala na koňském ranči v americkém Illinois se svými šesti sourozenci. V patnácti ale vyhrála talentovou soutěž pro modelky a přestěhovala se s mámou do Los Angeles, aby se stala herečkou a tanečnicí. O tři roky později už byla díky seriálu Beverly Hills 90210 slavnou.

Objevila se i v seriálu “Melrose Place” a zazářila v sitcomu “What I Like About You”, poté vystupovala jako producentka několika televizních filmů nebo seriálů. Zkusila si i práci režisérky – při obnovení Beverly Hills 90210 v letech 1999-2000 režírovala dvě epizody seriálu. Loni ještě hrála v seriálu “Mystery Girls”.

Zapřísahlá vegetariánka byla dvakrát vdaná, s druhým manželem, hercem Peterem Facinellim má tři dcery – Luca Bella (18 let), (Lola Ray (13), Fiona Eve (9). S jejich otcem se v roce 2013 po dvanácti letech rozvedla a od letošního dubna je zasnoubena s hercem Davem Abramsem. Ten hrál například i v u nás známých seriálech “Zlatá sedmdesátá” a “2 socky”. 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme