Beverly Hills 90210 po 25 letech: Steve úspěšně tančil a sbíral filmové ceny

15. října 2015·Celebrity·Redakce

Seriál Beverly Hills 90210 slavil svého času nejen v Česku obrovskou popularitu. Letos je tomu 25 let od chvíle, kdy se objevil na obrazovkách. Proto jsme pro vás připravili seriál o jeho hereckých hvězdách. 

Steve (herec Ian Ziering, dnes 51 let) 

Po Beverly Hills nadaboval několik animovaných filmů a hrál hlavní roli v seriálu Godzilla, objevil se i v seriálech JAG nebo Kriminálka New York. Hlavní postavu ztvárnil i ve třech televizních filmech s názvem “Sharknado”.  Jejich hlavní zápletkou je, že se žraloci dostanou z moře na souš a demolují Los Angeles.

Zahrál si ale i v několika nezávislých snímcích, za jeden z nich (Stripped Down) získal v roce 2006 cenu pro nejlepšího herce na filmovém festivalu v Monaku. Ve stejném roce režíroval snímek “Man vs. Monday”, který vyhrál diváckou cenu na festivalu ve Ft. Lauderdale. 

V roce 2007 Ian účinkoval v taneční soutěži “Dancing with the Stars” a dostal se až do semifinále. Předvádění jej evidentně baví, protože v roce 2013 údajně měsíc vystupoval v Las Vegas se slavnou skupinou striptérů “Chippendales”. V roce 2002 se po pěti letech rozvedl s modelkou a playmate Nikki a v květnu 2010 se podruhé oženil. S manželkou Erin mají dvě děti. 

Celebrity - další články

Doporučujeme