Beyoncé je zpátky! Zpěvačka odehrála po pěti letech velký koncert až v Dubaji

23. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Beyoncé. (Foto: Profimedia)

Po pěti letech se na velké pódium vrátila americká zpěvačka Beyoncé. Exkluzivní koncert se konal až v Dubaji a opravdu bylo na co koukat. Show byla pestrá, plná efektů a nechyběli ani tanečníci. Informoval o tom server The Guardian.

Že je Beyoncé opravdu královnou mezi zpěvačkami, opět všechny přesvědčila na sobotním koncertu v Dubaji při příležitosti otevření nového luxusního hotelového komplexu Atlantis The Royal. Pozvaní hosté jako influenceři, celebrity, nejbohatší lidé světa a novináři tak mohli bohyni vidět na pódiu po pěti dlouhých letech. Naposledy se na velkém pódiu objevila v roce 2018.

Podle reakcí na sociálních sítích to byl velký zážitek. Zajímavostí bylo, že pořadatel všem zakázal během koncertu používat mobilní telefony. Takže se nesmělo fotit ani natáčet. Přesto se pár amatérských záběrů a fotek na veřejnost dostalo a nyní kolují na sociálních sítích. Beyoncé během večera jen zářila a převlékla se do několika kostýmů ve žluté, červené či růžové barvě.

Během vystoupení zazněly hity jako Halo, Spirit, Freedom či Naughty Girl. Za koncert pro zvané si zpěvačka podle Daily Mail naúčtovala 24 milionů dolarů, v přepočtu cca 525,8 milionu korun. Mnoho fanoušků doufá, že koncert je předzvěstí turné. Ovšem dosud žádné termíny Beyoncé neoznámila.


Celebrity - další články

Doporučujeme