Bez make-upu ani ránu? Jennifer Aniston ukázala svou tvář bez špetky líčidel

18. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Jennifer Aniston. (Zdroj: Shutterstock)

Hollywoodské hvězdy jsou sice neustále na očích, ale to neznamená, že musí pořád vypadat stoprocentně skvěle. Své o tom ví herečka Jennifer Aniston. Ta se fanouškům na instagramu pochlubila fotkou bez špetky líčidel.

Jennifer Aniston je nádherná žena, které to sluší i dva roky po padesátce. A člověk jen kroutí hlavou nad tím, že stále nenašla toho pravého. Nyní se na instagramu pochlubila svým sledujícím fotkou z koupelny, kde na sobě nemá ani špetku make-upu. Nutno říct, že vypadá opravdu fenomenálně.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Na sobě má navíc jen ručník a vlhké vlasy a vypadá neskutečně sexy. Proto je opravdu s podivem, že jí nevyšly už dvě manželství. Z toho prvního jí jejího manžela Brada Pitta odloudila jiná herečka Angelina Jolie. Karma zřejmě existuje, protože ani manželství Pitta s Jolie nevyšlo.

Druhým manželem byl Justin Theroux, s nímž se zasnoubila v roce 2012, svatba pak proběhla v roce 2015. Rozchod oznámili v roce 2018. S oběma manžely má ale herečka dobré vztahy. To, co se jí nedaří v osobním životě, daří se jí alespoň v pracovním životě. Hvězdu na hollywoodském chodníku slávy získala v roce 2012.


Celebrity - další články

Doporučujeme