Billie Eilish měla namále. Kdybych nebyla očkovaná, umřela bych, říká

16. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Billie Eilish na Met Gala. (Foto: ČTK)

Zpěvačka Billie Eilish se v srpnu nakazila koronavirem. A nyní v americké rozhlasové show Howarda Sterna prohlásila, že si je jistá, že kdyby nebyla očkovaná, zemřela by. Informaci uvedl zpravodajský server The Guardian.

Americká popová zpěvačka nyní už fanoušky ujistila, že je v pohodě. Ale jenom díky vakcíně. „Ta vakcína je zatraceně úžasná. Zachránila mého bratra a hudebního spolupracovníka Finnease, aby to nedostal. Zachránila moje rodiče, aby to nedostali. Zachránila moje přátele, aby to nedostali,” řekla nejslavnější teenagerka současnosti, které 18. prosince bude 20 let.

Zpěvačce nebylo dva měsíce poté, co se nakazila a stále má neupřesněné následky. „Myslím, že kdybych nebyla očkovaná, umřela bych, protože to bylo zlé. A když říkám zlé, myslím tím, že mi bylo příšerně. Jasně že v celkovém kontextu covidu to úplně zlé nebylo, chápete, jak to myslím? Ale když jste nemocní, je vám zatraceně příšerně,” řekla.

Billie má nicméně už důvod k radosti. Nejenže už je jí lépe, ale za svou desku Happier Than Ever je nominovaná v sedmi kategoriích na cenách Grammy, včetně té za album roku nebo třeba má nominaci za píseň roku. Tak snad už do vyhlášení bude zpěvačka zase jako rybička.


Celebrity - další články

Doporučujeme