Billie Eilish se toho nebojí. Do posilovny si vyšla v mini šortkách a tričku s bujarým poprsím

23. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Billie Eilish na Met Gala. (Foto: ČTK)

Opravdu velkou změnou si prošla zpěvačka Billie Eilish. Poprvé se v dámských šatech, které vystihovaly její přednosti, představila na loňském ročníku Met Gala. Teď ji novináři zastihli, jak si to míří do posilovny v mini šortkách a v tričku s bujarým poprsím. Informoval o tom deník Mirror.

Billie Eilish vzbudila pozornost médií, když se rozhodla vyjít do posilovny. Jednadvacetiletá zpěvačka měla na sobě jen mini hnědé šortky a bílé triko s velmi výstředním potiskem. Na něm bylo vyobrazené nahé bujaré poprsí. Vlasy měla stažené do ležerního culíku a na hlavě černou kšiltovku.

Ze snímku je zjevné, že nebyla nadšená z toho, že ji paparazzi v daný moment zastihli. Pohledem jim dávala najevo, že je z toho znechucena.

Mezi jejími příspěvky na sociálních sítích se to ale spoře oděnými fotografiemi jen hemží. Před týdnem pózovala ve své ložnici jen v noční košilce, černých punčocháčích a na nohou měla podpatky. Po sdílení na instagramu se pak pod snímkem začaly objevovat komentáře typu, že zpěvačka vypadá, jako by byla na drogách, jelikož se do objektivu dívá zvláštním způsobem. Zpěvačce se dostalo ale i zastání. Jiní fanoušci argumentovli, že to je prostě ona a že na svůj dekolt i postavu může být právem hrdá.


Celebrity - další články

Doporučujeme