Bohuš Matuš prozradil detaily o svatbě: Co všechno dostanou snoubenci zadarmo?

7. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Bohuš Matuš a Lucinka. (Foto: Facebook / se souhlasem Bohuše Matuše)

Bohuš Matuš (47) a Lucie P. (17) si co nevidět řeknou své ano. Díky štědrým příznivcům se ale kvůli veselce vůbec nebudou muset plácnout přes kapsu. Muzikálový zpěvák nyní prozradil, co všechno od příznivců dostanou snoubenci zadarmo. 

Už ve středu 12. května se z Bohuše Matuše stane ženatý muž. V den jejích osmnáctin si vezme za ženu maminku své dcery Natálky, Lucii P. Díky štědrým dárcům navíc dvojice na svém velkém dni značně ušetří.

“Máme to úžasný štěstí, že ne každý nás odsuzuje, takže jsme se domluvili se zlatnickou firmou. Zajistili nám hodně drahý snubní prstýnky zcela zadarmo,” prozradil Blesku nadšený zpěvák. A prstýnky zdaleka nebudou to jediné. I svatební šaty dali Lucince zadarmo,” chválí si.

Pro svatební oslavy navíc snoubenci získali od příznivce zdarma i prostor. “Budeme se brát v Krtkově světě v Horních Měcholupech. Je to krásný park a moc hezké místo, majitel nám nabídnul, že se o vše postará a tím, že to bude venku, by to mohlo být bez roušek,” uvedl již před časem budoucí ženich pro Super.cz.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme