Bojuje s rakovinou, ale nevzdává se. Shannen Doherty má na rok 2022 velké plány

3. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Shannen Doherty. (Foto: ČTK)

Brzy to bude rok, co herečka Shannen Doherty přiznala, že už podruhé bojuje s rakovinou. S tou přitom předtím už dvakrát a po dlouhou dobu bojovala a doufala, že nad ní již zvítězila. I když její budoucnost není veselá, herečka se nevzdává. Informaci uvedl Entertainment Tonight.

Nikdo nemůže zpochybnit to, že herečka Shannen Doherty je obrovskou bojovnicí. V únoru 2020 se v televizním pořadu svěřila, že se jí rakovina nejen vrátila, ale také je ve čtvrtém stádiu. To znamená, že s největší pravděpodobností metastázovala do těla, ale už se bohužel nedá léčit. Poprvé s ní bojovala v roce 2015.

Přestože prodělala mastektomii (operativní odstranění prsů) a po dvou letech intenzivní léčby se radovala, že je nemoc na ústupu, minulý rok si vyslechla od lékařů tu nejhorší možnou diagnózu. Zatímco by však mnohé ženy v ten moment rezignovaly na život jako takový, Shannen je jejich pravým opakem. Nyní se v rozhovoru pro Entertainment Tonight svěřila, jaké má plány na rok 2022.

View this post on Instagram

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Samozřejmě by nejvíce byla ráda, kdyby někdo našel lék na rakovinu, ale ví, že to není moc splnitelné přání. Chtěla by, aby se díky svému vlivu mohla zapojit do nějaké osvětové kampaně a sehnat peníze. „Pořád si říkám: ‚OK, co tedy mohu udělat, abych pomohla zvýšit povědomí o téhle nemoci, co mohu udělat, abych pomohla získat peníze k její léčbě, a co mohu udělat pro to, abych podpořila a posunula výzkum nejen pro sebe, ale i pro všechny ostatní, kteří trpí rakovinou?”

Uvědomuje si, že tento sen si nemusí splnit, protože neví, kolik času jí zbývá. Má proto i reálnější přání, která se týkají jejího manžela, producenta Kurta Iswarienka, kterého si vzala v roce 2011. „Opravdu doufám, že moje zdraví zůstane stabilní, a že budu moci rozvíjet vztahy s manželem, mámou a přáteli. Kromě toho chci být i nadále před kamerou, protože moje práce mě pohání vpřed. Chci dokázat, že i jako onkologická pacientka jsem zaměstnatelná. Tak jako letošní rok, který byl fenomenální.“


Celebrity - další články

Doporučujeme