Bolek Polívka ukázal fotky ze svatby: Po 24 letech si vzal přítelkyni Marcelku

26. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Divadlo Bolka Polívky, Tino Kratochvil

Bolek Polívka (70) je sice už dvakrát rozvedený, v manželství ale věřit nepřestal. Dokázal to 22. února 2020, když se oženil se svou dlouholetou partnerkou Marcelkou (50). 

Jsou spolu už sice skoro čtvrt století, dosud nikdy si ale neřekli své “ano” před oltářem. To přišlo až teď. Herec Bolek Polívka se v Brně po více než dvacetiletém vztahu oženil se svou přítelkyní Marcelkou.

Ke vstupu do manželství došlo na radnici na Dominikánském náměstí v Brně. Právě tady přitom herec dlouho žil se svou bývalou manželkou Chantal Poullain (63), se kterou má syna Vladimíra (30). “Musím jen velmi krátce zavzpomínat. Za doby našeho manželství jsme bydleli v Brně na náměstí Družby národů. Když došlo k našemu rozkolu, tak to přejmenovali na Dominikánské náměstí,” prozradil Polívka deníku Blesk.

Z radnice zamířila dvojice i do kostela. “Pan Polívka s manželkou poděkovali Bohu za to, že to vydrželi tak dlouho, aby se mohli stát svoji,” uvedl pro deník Aha! jáhen Jan Špilar (55). Za svědky si novomanželé zvolili manžele Bartoškovy.

Bolek se nám oženil! ❤️ Vzal si svoji milovanou Marcelku, se kterou má tři děti Jendu, Františka a Mariánku. Svatba se…

Zveřejnil(a) Divadlo Bolka Polívky dne Úterý 25. února 2020

Celebrity - další články

Doporučujeme