Brad Pitt promluvil o své závislosti: Anonymní alkoholici mě osvobodili, přiznal

5. září 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Světoznámý herec Brad Pitt (55) se otevřeně vyjádřil ke svému problému s alkoholem, který měl údajně stát i za rozpadem jeho manželství s Angelinou Jolie (44). Pitt v minulosti 18 měsíců docházel na schůzky Anonymních alkoholiků, což mu prý velmi pomohlo. V rozhovoru pro New York Times uvedl, že ho tato zkušenost osvobodila.

Problémy hollywoodského herce Brada Pitta s alkoholem nebyly žádné tajemství. Detaily z období jeho závislosti však znají jen jeho nejbližší. Problém s pitím nakonec rozložil i Pittovo manželství s Angelinou Jolie, se kterou společně vychovávali šest dětí.

Když začala být situace neúnosná, začal herec navštěvovat schůzky Anonymních alkoholiků. Vybral si pro své účely ryze mužskou skupinu, jejíž součástí zůstal dlouhých 18 měsíců. Podle Pitta na schůzkách poprvé získal možnost hovořit o své závislosti bez odsouzení a zcela otevřeně, což mu v kritické době velmi prospělo.

“Bylo to bezpečné místo, kde se lidé navzájem soudili jen minimálně, a proto se také minimálně soudili i oni sami. Bylo to opravdu osvobozující, ukázat i ty ošklivé stránky své osobnosti. Je v tom obrovská síla. Zašel jsem tak daleko, jak jsem jen mohl, tak jsem s pitím přestal,” uvedl Pitt zcela otevřeně pro New York Times.

Hvězda nového filmu Tenkrát v Hollywoodu v minulosti žertovala, že by “mohl přepít Rusa s jeho vlastní vodkou”. Pitt, který je po čase konečně v lepší kondici, se objevil na Filmovém festivalu v Benátkách na promítání fantasy dramatu Ad Astra, ve kterém si střihl hlavní roli.

Při té příležitosti si média a fanoušci všimli jeho nového tetování. Herec si na kůži nechal nakreslit siluetu muže a jeho stínu, které doplňuje nápis: “Existuje pole mimo koncept dobrého a špatného. Tam se setkáme.” Ačkoli není jasné, jaký má text význam, podle některých by mohl odkazovat na film Podivuhodný případ Benjamina Buttona z roku 2008, ve kterém Pitt ztvárnil hlavního hrdinu.


Celebrity - další články

Doporučujeme