Britney se opět svlékla. Jsem krásná žena, která se chce vidět v nejčistší podobě, svěřila se

20. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears (Zdroj: Shutterstock)

Britney Spears na svých sociálních sítích rozhodně nezahálí a pochlubila se dalšími pikantními fotkami. Na Instagram přidala sérii snímků, kde opět ukazuje své přednosti, které navíc ozdobila rudou růží. A k fanouškům vyslala důležitý vzkaz.

Z některých fotek, kterými se popová princezna pochlubí na sociálních sítích, jde fanouškům hlava kolem. Stejně tomu je i tentokrát. Sdílela sérii snímků, na kterých má odhalená ňadra, která navíc ozdobila rudou růží. Nicméně nejde o žádnou rebelii, zpěvačka má  k fotce i jedno hluboké sdělení.

Chci, abyste věděli, na co myslím, když odhaluji svoji kůži. Je to proto, že jsem se do tohoto světa narodila nahá a upřímně mám pocit, že tíha mých myšlenek mne přivedla k tomu, abych se zase viděla nahá. Jsem žena, krásná citlivá žena, která se na sebe potřebuje podívat ve své nejčistší podobě,” napsala ke snímkům Britney.

Snad se publikováním takových snímků Britne Spears ulevilo a není to poslední taková série. Fanoušci z jejího sdílení mají jistě radost. Pohled na její vnady zřejmě nikdy neomrzí.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme