Britney šokuje své fanoušky. Po nahé fotce zepředu se teď pyšní i fotkou svého nahého pozadí

11. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears. (Foto: ČTK)

Čtrnáct let musela zpěvačka Britney Spear trpět pod otcovým dohledem. Nemohla si dát skleničku alkoholu, rozhodovat o svém zdraví a hospodařit se svými financemi. To už nyní může a svobodu si náležitě užívá. Třeba i odvážnými fotkami a videi na svém instagramu.

Právě Instagram byl dlouho jedinou sociální sítí, kde se zpěvačka mohla svobodně vyjadřovat. Spousta jejích fanoušků si navíc myslela, že Britney Spears prostřednictvím něj volá o pomoc. Teď už si může naplno užívat svou svobodu. Není to tak dávno, co se zpěvačka ukázala nahá v zrcadle. Intimní partie zakryla jen emotikony, ale i to její sledovatele docela šokovalo.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Teď si Britney řekla, že je načase ukázat se i zezadu. K vystavení jejího zadečku jí opět posloužilo zrcadlo, ale bílé punčochy vyměnila za laciná rudá tanga a vysoké podpatky. Zpěvačka, která se dlouhá léta snažila o svou svobodu, je doslova utržená ze řetězu.

Fanoušci, kteří se za ni u soudu bili jako lvi, tak teď možná jen valí oči a ptají se, co se s jejich oblíbenou hvězdou stalo? Navíc i kvalita fotek je velmi mizerná. Skoro to vypadá, že se zpěvačka fotí svým prvním mobilem s fotoaparátem Kyocera VP-210, který si v roce 1999 koupila za první vydělané peníze z alba.


Celebrity - další články

Doporučujeme