Britney Spears je zpět na instagramu. Ve videu prosí fanoušky, aby už nikdy nepanikařili

23. února 2023·Celebrity·Redakce

Britney Spears. (Foto: Profimedia)

Britney Spears, která si nedávno smazala instagramový účet a vyděsila tak všechny své fanoušky, už je zase zpět. Na síť teď nahrála bizarní video. Tam všechny prosí o to, že když by tento krok udělala znova, tak aby se nelekali a určitě už nevolali k ní domů policii. Informoval o tom server Newsweek.

Nejprve zpěvačka v klipu představí nové růžové šaty, které jí darovala jedna nejmenovaná značka. Děkuji, že jste mi poslali tyto šaty,” říká. Následně požádá fanoušky na instagramu, aby nevolali policii, pokud by si opět smazala účet na sociálních sítích. Což se nejednou v minulosti stalo.

Změna přízvuku

Avšak všechny překvapila na videu jedna zvláštnost. Britney tam má úplně jiný hlas. Zpěvačka vyrostla v Kentwoodu v Louisianě a běžně tak měla mírný jižanský přízvuk, ale v záznamu má přízvuk britský. To není ale poprvé. Stejný přízvuk měla v roce 2013, kdy spolupracovala s frontmanem Black Eyed Peas will.i.amem.

View this post on Instagram

A post shared by River Red (@britneyspears)

Britney se potom, co jí soud vrátil svéprávnost, provdala v červnu 2022 za Sama Asghari. Zpěvačka má už dvě děti z předchozího manželství s Kevinem Federlinem. 11. dubna 2022 prozradila přes instagram, že čeká třetí dítě se svým teď už manželem. Dne 14. května 2022 oznámila, že o miminko přišla.


Celebrity - další články

Doporučujeme