Bubeník kapely AC/DC porušil podmínku. Hrozí mu vězení

20. července 2015·Celebrity·Redakce

Bývalý bubeník australské rockové kapely AC/DC Phil Rudd si nedá pokoj. O víkendu byl zatčen a obviněn z porušení podmínek domácího vězení tím, že pil alkohol.

Soud uložil Ruddovi začátkem měsíce za vyhrožování vraždou a za držení drog osmiměsíční domácí vězení, během něhož nesmí kromě jiného konzumovat alkohol a drogy. Soudce tehdy 61letého rockera varoval, že skončí za mřížemi, pokud poruší podmínky svého podmíněného pobytu na svobodě.

Frontman AC/DC Angus Young nedávno vysvětlil, že Rudd už není muž, kterého znal v 70. letech při vzniku skupiny, která od té doby prodala po světě na 200 milionů alb. “Je to velký bubeník a hodně toho pro nás udělal. Ale nevydržel. Už to není ten Phil, kterého jsme znali,” řekl skladatel a sólový kytarista slavného bandu k nahrazení Ruddyho bubeníkem Chrisem Sladem.

Ruddovy potíže se táhnou od listopadového policejního zásahu v jeho vile na pobřeží novozélandského Severního ostrova, kdy se našlo 0,71 gramu metamfetaminu a 130 gramů marihuany. Podle žaloby bubeník rovněž loni telefonicky vyhrožoval zabitím jistému muži a jeho dceři. Volal také údajně obchodnímu společníkovi a podrobně mu popisoval, co by mu chtěl udělat. Hrozilo mu až sedm let vězení. Soud ale přihlédl k tomu, že se přiznal.

Celebrity - další články

Doporučujeme