Bubílková novou královnou parodie? Po Patrasové si teď vystřelila z Třeštíkové. A to se všemi detaily

8. července 2022·Celebrity·Redakce

Zuzana Bubílková. (Foto: se souhlasem Z. Bubílkové)

Komediální stránka moderátorky Zuzany Bubílkové je všem moc dobře známá. A své sledující opět pobavila parodií, ve kterých se očividně v poslední době vzhlédla. Nejprve si vystřelila z Dády Patrasové a nyní jejímu vtipu čelila spisovatelka Radka Třeštíková. Na svém instagramu se oblékla podobně jako ona na Filmovém festivalu v Karlových Varech. Její volba outfitu na červený koberec se nesetkala s pochopením. Kdo další bude čelit humoru Bubílkové?

Když se Radka Třeštíková objevila v Karlových Varech na červeném koberci v podprsence a kostkované sukni, dostalo se jí možná víc mediální pozornosti, než by se jí zamlouvalo. Nicméně stále platí, že špatná reklama je taky reklama a koho neprobírá bulvár, jako by nebyl. A kromě velké kritiky za její nevhodný outfit, za který se následně veřejně omluvila, si z ní teď vystřelila i známá komička a satirička Zuzana Bubílková. 

Ta si nedávno udělala na svém instagramu srandu i z Dády Patrasové, když k fotce, kde pije nápoj z plechovky, napsala: “Po běhu mám žízeň jak Dáda.”Na což sama Patrasová reagovala v komentáři prostým“Cože?“, čímž patrně ještě zvýšila vlnu pozornosti. Bubílková tím narážela na nedávný skandál a vyjádření Felixe Slováčka, že jeho žena opět pije.

Nyní se Zuzana rozhodla parodovat Radku Třeštíkovou tak, že se i ona sama oblékla do plavek a kolem pasu si omotala dlouhý šátek. Nezapomněla ani na duchaplné detaily jako kroužek v nose a černý trojúhelník na břiše, který má Třeštíková vytetovaný. “Tak nevím. Mám jít na pláž, nebo na červený koberec? Už mi z toho na zámku v Třešti Třešťí. Nebo třeští hlava?”vtipkuje Bubílková před vchodem do budovy novorenesančního paláce.

View this post on Instagram

A post shared by Zuzana Bubilkova (@zuzanabubilkova)

A odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Ne však od spisovatelky, ale opět od Dády Patrasové, která se i nyní rozhodla k příspěvku Bubílkové vyjádřit. Bubílková je trapná a zapšklá…” napsala pod fotografii, která s ní vlastně nijak nesouvisela. 

Z Třeštíkové si mimo jiné vystřelil i oblíbený vtipálek TMBK, který je známý pro své vtipné a aktuální fotomontáže.

View this post on Instagram

A post shared by TMBK (@tmbkofficial)


Celebrity - další články

Doporučujeme