Bujarou oslavu Pavla Vítka zachraňovali záchranáři. Najednou spadl a všude byla krev

2. října 2022·Celebrity·Redakce

Pavel Vítek (Instagram Pavla Vítka, se souhlasem Pavla)

Ve čtvrtek byl Pavel Vítek hostem ranního vysílání na Frekvenci 1, kde prozradil, jak moc se těší na své narozeninové vystoupení, kterým hodlá oslavit své 60. narozeniny. To ještě netušil, že se během koncertu zraní a bude muset dorazit sanitka. O celém incidentu se rozvyprávěl Blesku.

Narozeninový koncert v pražské Lucerně se uskutečnil na popud producenta Janis Sidovakého a také životního partnera oslavence Pavla Vítka. Během večera zazněli písně jako Mám rád vůni tvý kůže, Má svůj den nebo spousty muzikálových hitů. Právě v muzikálech se realizoval Pavel nejvíce. Pak ale došlo k nehodě. 

View this post on Instagram

A post shared by Pavel Vítek (@pavelvitekofficial)

“Mezi písněmi jsem se utíkal převléknout do zákulisí, bohužel jsem uklouzl, a jak jsem se snažil zabránit drsnému pádu, dal jsem před sebe ruku, ani nevím, na co jsem spadl, a najednou všude krev,” svěřil se Pavel Blesku. “Naštěstí okamžitě přiběhli zdravotníci, které jsem měl v zákulisí pro každý případ, a nakonec jsem to odnesl já. Ruku mi ošetřili a vyprodaná Lucerna snad nic nepoznala,” dodal po koncertu zpěvák. Pád a krev vyděsily i jeho muže Janise.

Jsem na Pavla opravdu hrdý, za tímto koncertem je neuvěřitelná spousta práce, když se Pavel zranil, dost jsem se vyděsil, ale všechno zvládl a dokázal, že je profesionál,” nechal se slyšet Janis. Pavel měl na svém narozeninovém koncertě spoustu hvězdných hostů, jako Moniku Absolonovou, Jitku Zelenkovou, Veroniku Žilkovou, Daniela Hůlku nebo Mariana Vojtka.


Celebrity - další články

Doporučujeme