Bývala Rodrigo, dnes je z ní Jessica. Živá Barbie předvedla nové tělo v bikinách

12. srpna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: jessicaalvesuk / Instagram

Svou životní dráhu začínala jako Rodrigo Alves, mladík, který se toužil stát živoucím Kenem. Časem ale zjistila, že se ve skutečnosti cítí spíš jako Barbie a dnes si říká Jessica. Modelka a influencerka již podstoupila nesčetně plastických operací a na své nové tělo je náležitě pyšná. 

Možná si Rodriga Alvese ještě živě pamatujete jako živoucí obdobu plastové panenky Kena. To už je ovšem dávno minulostí. Rodrigo před časem oznámil, že se ve skutečnosti cítí jako žena a podstoupil změnu pohlaví. Nyní je z něj Jessica a ta si svůj nový život nemůže vynachválit.

Jessica si díky řadě plastických operací nechala vymodelovat tělo s velmi nápadnými křivkami. Obří poprsí doplňuje výrazný kulatý zadek, aby co nejvíce vynikl úzký pas. Mnohé operace také Jessica podstoupila na svém obličeji.

Se svým nekonvenčním životním stylem naráží profesionální celebrita a influencerka také na kritiku. Z té si ale pranic nedělá.

“Lidé odsuzují neznámé a to, co se nevtěsná do tradičních stereotypů společnosti. Miluji svůj život. Nikomu neubližuji a mrzí mě, jestli vám moje štěstí a požitkářský životní styl vadí. Jestli ano, jste to vy, kdo by se měl zamyslet nad svým životem a starat se o své vlastní záležitosti,” vzkázala v pondělí všem haterům u odvážné fotky v bikinách.

Foto: jessicaalvesuk / Instagram


Celebrity - další články

Doporučujeme