Bývalá Spice Girl Victoria Beckham to opět roztočila. Fanouškům se pochlubila tanečním videem

19. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Dnes je Victoria Beckham uznávanou návrhářkou a módní ikonou. Před dvaceti lety ji ale celý svět znal docela jinak - jako mladičkou zpěvačku ikonické dívčí kapely Spice Girls. Zdá se, že na svou někdejší kariéru Beckham tak docela nezapomněla. Na sociálních sítích zveřejnila video, na kterém tančí jako zamlada. 

Fanoušci legendární dívčí skupiny Spice Girls mohou zaplesat. Někdejší Posh Spice totiž na sociálních sítích ukázala, že v sobě své tehdejší já stále má.

Módní návrhářka Victoria Beckham se na sociálních sítích pochlubila s videem, na kterém to roztáčí stejně, jako zamlada. Společně s kamarádem si střihla synchronizovaný taneček na píseň Love Again italského DJe Stefana Gammy a zpěvačky Chelsea.

“Zlatá hodinka,” napsala k záběrům pořízeným při západu slunce Beckham na svůj Instagram. Tanečního parťáka návrhářce udělal její kamarád, kadeřník Ken Paves.

View this post on Instagram

Golden hour ✨ exciting launch coming tomorrow @victoriabeckhambeauty #VBBGoldenHour

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Vlastní módní značku Beckham rozjela v roce 2008. Bývalá zpěvačka byla vždy známá svým osobitým stylem, ten se ale v průběhu let značně proměňoval.

“Když se podívám zpátky, to, že jsem nosila upnuté šaty, byla zřejmě známka nejistoty. Můj styl se teď změnil, mám hodně práce v ateliéru, a navíc jsem matka, nemůžu pořád běhat na vysokých podpatcích. Doteď si pamatuji, jak jsem na jedné show v New Yorku na sobě měla maskulinní kalhoty a tenisky a všichni z toho byli překvapení. Pravda je, že jak stárnu, mám čím dál větší sebevědomí. Vím, co na mně vypadá skvěle a v čem se dobře cítím. Nemám už pocit, že musím někomu něco dokazovat tím, jak se oblékám,” uvedla návrhářka před časem pro The Guardian.

 

Zdroj: Shutterstock


Celebrity - další články

Doporučujeme