Bývalá zpěvačka ze skupiny Holki má zdravotní problémy. Musí podstoupit operaci

6. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Skupina Holki. (Foto: Profimedia)

Zpěvačka bývalé dívčí skupiny Holki, Klára Kolomazníková, se už mnoho let potýká s Crohnovou chorobou. To je chronické zánětlivé onemocnění trávicího traktu a trápí ji natolik, že bude muset podstoupit operaci. S informací přišel deník Blesk.

Kdo by neznal z let minulých populární dívčí skupinu Holki. Jejich hity zněly rádii napříč Českou republikou. Kapela se ale rozpadla. Po nějaké době se sice daly Holki dohromady, ale právě jediná Klára Kolomazníková zůstala samostatně vystupující jednotkou.

“Tak už se mi blíží den D,” napsala na instagram zpěvačka Klára Kolomazníková. Tím myslí chirurgický zákrok, který musí kvůli Crohnově chorobě podstoupit. Její zdravotní stav se zhoršuje postupně od léta loňského roku. “Na termín se v dnešní době čeká, ale kdo si počká… Téměř po 3 měsících jen tekuté stravy je vyhlídka, že si dám zase někdy rybu, zeleninu a vůbec vlastně cokoliv…” dodala zpěvačka, která je maminkou jedenáctileté dcery Valerie.

View this post on Instagram

A post shared by Klára Kolomazníková( CLAARA) (@k.kolomaznikova)

Operace je pro ni životním restartem. “Období bylo teď těžší, ale myslím, že každý máme v životě to své a na světě jsou opravdu daleko horší věci než je operace střev,” řekla optimisticky Klára.


Celebrity - další články

Doporučujeme