Bývalý americký prezident Obama má doma poklad. Jeho krásná dcera vypadá jako sportovkyně

27. července 2022·Celebrity·Redakce

Obamovi. (Zdroj: Profimedia)

Den nezávislosti je pro Baracka Obamu velmi důležitým. Nejenže je to zásadní den pro americké dějiny, ale jeho krásná dcera Malia Ann slaví narozeniny. Letos jí bylo už dvacet čtyři let a bývalý americký prezident se rozhodně nemá za co stydět. Informaci uvedl web Super.cz.

Malia Ann dospěla v opravdu nádhernou ženu. O svou postavu se dcera bývalého amerického prezidenta stará a zakládá si na zdravém životním stylu. Malia se nebojí vzít si na sebe upnuté oblečení, které zdůrazňuje její skvělou figuru. A krátký crop top zase jasně dokazuje, že Malia sportuje.

O víkendu si kráska vyrazila na ranní procházku do kalifornského Brentoowdu s kamarádkou. Obě šly velmi svižným tempem, aby nastartovaly metabolismus na celý den. Čtyřiadvacetiletá dívka na sobě měla černé legíny a sportovní podprsenku. Kdekdo by si ji spletl s profesionální sportovkyní. To jen dokazuje, že dívka sportuje ráda a často.

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Malia ale není jen krásná, ale i inteligentní. V loňském roce se přestěhovala do Los Angeles. Za sebou má studium na Harvardu a svou budoucnost vidí v psaní scénářů. Malia by měla napsat scénář k připravovanému seriálu, který je prý o dívce, která je podobného typu jako známá americká zpěvačka Beyonce. Herec a scénárista Donadl Glover, který informaci vypustil, řekl, že Maliu čeká slibná budoucnost v tomto odvětví.


Celebrity - další články

Doporučujeme