Celeste Buckingham otevřeně o svém zdraví. Trpí syndromem polycystických ovarií

20. června 2023·Celebrity·Redakce

Celeste Buckingham. (Foto: instagram/Profimedia)

Slovenská zpěvačka Celeste Buckingham, která se dostala do povědomí veřejnosti díky účinkování v druhé řadě Česko Slovenské SuperStar, se v československém showbyznysu uchytila a na kontě má tak nejeden známý hit. Nyní se zpěvačka rozpovídala o svém zdravotním stavu týdeníku Plus 7 dní, kde prozradila, že se už několik let potýká se syndromem polycystických ovarií (POC).

Nemoc Celeste lékaři diagnostikovali v jejich dvaadvaceti letech. Právě POC může i za to, že zpěvačka to má za poslední roky s váhou jako na houpačce. Moje tělo nedostatečně zpracovává kalorie, proto mi váha velmi kolísá. Jsou ženy, které hodně přiberou, jiné, naopak, hodně zhubnou. Já jsem ten první případ, ale upřímně říkám, že mi to nevadí. Stále si myslím, že nejdůležitější je být vděčný za tělo, protože právě ono nás bude nosit celý život,” popsala v rozhovoru.

View this post on Instagram

A post shared by Celeste Rizvana Buckingham (@celbuckingham)

Sama se nejprve s diagnózou těžce smiřovala. Neměla jsem důvod o tom mluvit. Potřebovala jsem to přijmout. Nejsem jediná na světě, kdo má toto onemocnění, je jen nízké procento žen, které tím trpí,” uvedla.

Bohužel s POC se pojí ještě jedna negativní věc, a tou je neplodnost. Což pro samotnou Celeste není úplně jednoduché, jelikož v minulosti nejednou vzpomínala, jak má ráda děti. “Hodně žen se syndromem trápí, protože se nestanou matkami. I mě to zasáhlo… S naší diagnózou je mizivá šance, že jednou budeme mít děti. Tento fakt jsem přijala a učím se s ním pracovat,” sdělila.

Celebrity - další články

Doporučujeme