Česká party roku? Jiřina Bohdalová oslavila 91. narozeniny, na oslavě bylo hodně veselo

6. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Jiřina Bohdalová. (Zdroj: Profimedia)

Herečka Jiřina Bohdalová oslavila v úterý své 91. narozeniny. Na soukromé rodinné oslavě to pořádně rozjela. „Jířa byla rozjetá a zase všechny bavila. Kdo ji zná, ten ví,“ prozradil Blesku její vnuk Vojta.

Slivovice, patnáctikilový dort a pořádná zábava. Tak by se ve zkratce dala popsat rodinná oslava herečky Jiřiny Bohdalové. Na tu dorazila samozřejmě dcera Simona Stašová, vnuci Marek a Vojta, Jiřinina mladší sestra Jaruška a pak přátelé. Mezi nimi Martin Dejdar, Zdeněk Zelenka, František Janeček, Vasilis Panatsis nebo L´ubomír Focko.

Zelenka nechal pro svou dvorní herečku upéct obrovský patnáctikilový dort. „Na jeho vrchol nechal napsat Jiřa a číslovku jedna. Když k ní hledala devítku, vysvětlil jsem jí, že to není neúplný věk, ale že to znamená, že je jednička,“ svěřil se. Jen se po něm zaprášilo a každý si ještě kousek odnesl domů.

 

Dodal, že také hodně vzpomínali. My jsme s Jiřinou spočítali, že se známe jednatřicet let, tak jsme si na závěr dali tři panáky slivovice, za každou dekádu jednu,“ smál se druhý den ráno režisér. Producent František Janeček obdaroval svou letitou kamarádku kolekcí šampaňského Moët Chandon doplněnou o poháry. Karton bublinek přinesl také Karel Vágner. „Jiřinka dostala tolik bublinek, že by se v nich mohla koupat!“ žertoval mistr basů.

Vnuk Vojta přivedl kromě své přítelkyni i nového člena domácnosti. Tím je několikatýdenní štěně Sandy. A co Jiřinka dostala za dárky? „Dostala poukaz na focení právě se Sandy a s její jezevčicí Růženkou. A na chalupu její nejoblíbenější květiny – pivoňky v 5 různých barvách,“ dodává Vojta.

Celebrity - další články

Doporučujeme