Český tenis se opět rozroste. Kristýna Plíšková je těhotná, s partnerem stráví poslední Vánoce ve dvou

7. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kristýna Plíšková (Foto: ČTK)

Tenistka Kristýna Plíšková, sestra slavnější Karolíny Plíškové, se na čas bude muset rozloučit s kariérou. Čeká ji totiž nová kapitola života, Kristýna na instagramu oznámila, že je těhotná. Miminko čeká s partnerem, fotbalistou pražské Sparty Dávidem Hanckem.

Tenistka Kristýna Plíšková se se svým partnerem Dávidem Hanckem zasnoubila letos v létě po téměř dvou letech.  Nyní oznámili šťastnou novinku. “Poslední Vánoce ve dvou,” oznámila těhotenství Kristýna a přidala fotku, kde ji zdobí těhotenské bříško. “Miluju vás,” napsal jí do komentáře snoubenec Dávid, který je o šest let mladší než tenistka.

View this post on Instagram

A post shared by Kristyna Pliskova (@kristynapliskova)

S gratulací přišla řada českých i světových tenisek. Pochopitelně dvojče Karolína Plíšková, Karolína Muchová, Tereza Martincová, Klára Koukalová nebo Naomi Broady a Stefanie Vögele. Ve světovém žebříčku nyní figuruje na 146. místě, jejím maximem je 35. příčka z roku 2017. Další podrobnosti ohledně narození prvního potomka ani další plány ohledně tenisové kariéry zatím nezveřejnila.

Plíšková s Hanckem zveřejnili svůj vztah v březnu loňského roku. “Dala jsem mu na Instagramu lajk, on se toho chytil. Začali jsme si psát a hned z toho bylo společné bydlení,” vyprávěla kdysi Plíšková. Letošní Vánoce tak naposledy stráví ve dvou, příští rok jich bude už o jednoho více.


Celebrity - další články

Doporučujeme