Charlotte Ella Gottová oslavila šestnácté narozeniny. Co má krásná dcera Zlatého Slavíka za sebou?

2. května 2022·Celebrity·Redakce

Ivana Gottová s dcerami. (Zdroj: Profimedia)

Charlotte Ella Gottová oslavila 30. dubna "sladké" šestnácté narozeniny. Při pohledu na ni je jasné, že by na ni byl její tatínek, národem milovaný Karel Gott (†80) nepochybně pyšný. I na její mladší sestru Nelly. Jak šel čas s krásnou Charlotte? Odpovídá deník Blesk.

Charlotta Ella se narodila 30. dubna 2006 jako třetí v pořadí z Gottových dětí. Karel Gott měl v tu dobu dcery Dominiku a Lucii. Když se Charlotte narodila, nebyl s manželkou Ivanou sezdán. Vzal si ji o dva roky později v Las Vegas. Odmalička byla Charlottka Karlova věrná kopie. Podědila po něm výrazné oči a úsměv. V roce 2008 se rodina rozrostla o Nelly Sofii. Starší holčička šla společně s tatínkem vyzvednout sestřičku do porodnice.

Zlatý Slavík patřil dlouho mezi staré mládence, ale s manželkou a dcerkami jen zářil. Nebylo pochyb, že mu rodina dělá velkou radost. Charlotte byla už odmalička zvyklá na mediální život, často se objevovala třeba v reklamních kampaní na dětské oblečení. Pózovala společně se sestrou i sama a obě vypadala jako velké profesionálky.

View this post on Instagram

A post shared by charlotte 🤍 (@charlotte_gottova)

V roce 2013 se poprvé objevila v muzikálu Mata Hari. O rok později se objevila v muzikálu Marie Antoinetta, kde hrála i Sofie. Ta se dnes profiluje spíše jako tanečnice. V roce 2016 zastoupila tatínka na předávání Slavíků. Gott byl tehdy v nemocnici, kvůli komplikacím po operaci páteře. „Myslím, že Charlottka mě s největší noblesou zastoupila,“ liboval si pyšný tatínek. V tom samém roce se objevila po boku otce i ve filmu Decibely lásky.

V roce 2018 vystupovala Charlotte s tátou Karlem na koncertě v Bratislavě, kde sklidila obrovský potlesk. Jsem šťastný, že poprvé před tak velkým publikem vystoupila i moje dcera Charlottka a nádherně zazpívala píseň Somewhere over the Rainbow. Při písni Trezor si s námi na pódiu spontánně zatancovala i Nellinka a předvedla své taneční nadání,“chlubil se Gott. Nejedny oči musely zvlhnout, když slyšely písničku Srdce nehasnou, kde si Charlotte zazpívala společně s otcem. Z textu je patrné, že zpěvák se se svými ratolestmi loučí.

Karel Gott zemřel 1. října 2019. 11. října se konalo rozloučení s veřejností, den nato proběhl pohřeb se státními poctami a následná kremace. Smutečního obřadu se Charlotte účastnila jak s maminkou, tak i se všemi sestrami. Jeho památka ale žije dál, hlavně díky dokumentu Karel. Ten mapuje poslední měsíce jeho života, ale i vzpomínky na bohatou kariéru.

Charlotte na sobě na premiéře měla béžové minišaty a vypadala skvostně. Sociální sítě nejsou v podání dospívající dívky nijak našlapané. Na fotkách, které ale sdílí, je jasné, že roste do krásy. Jsme zvědaví, kam se její kariéra a život bude ubírat dál.

View this post on Instagram

A post shared by charlotte 🤍 (@charlotte_gottova)


Celebrity - další články

Doporučujeme