Chris Hemsworth lituje natáčení v Česku: Možná bylo lepší zůstat v Austrálii

10. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Chris Hemsworth (Foto: Shutterstock)

Krasavec Chris Hemsworth by se nejraději z České republiky vrátil zase zpátky domů do Austrálie. Nemůže za to paradoxně sníh, který je teď i v Praze, což pro herce, který miluje moře a sluníčko, asi není nic příjemného. Hollywoodského herce děsí něco úplně jiného. Informaci uvedl pořad Today show.

Herec Chris Hemsworth natáčí v Praze už druhý díl snímku Vyproštění. Do České republiky přicestoval už dříve, mohly za to komplikace s cestováním a pobytem štábu u protinožců. Teď by se ale nejraději zase vrátil do své domoviny. Chrise neděsí sníh, ale množství Čechů nakažených koronavirem.

Představitel marvelovského Thora je zvyklý na drsné podmínky a jen tak ho něco nerozhází. A to ani sněhová pokrývka, které je nyní viděna i v hlavním městě. Česká situace s onemocněním covid-19 dělá herci vrásky na čele. „Původně měl být film natočený v Sydney, ale vzhledem k neustálým uzavírkám kvůli covidu a dalším omezením se rozhodlo o přesunu do Prahy. Ale popravdě, případů covidu je tady čím dál více, takže přemýšlíme nad tím, že vlastně možná bylo lepší zůstat v Austrálii. Ale ta volba není na mně,“ řekl herec pro pořad Today show.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Herec pokračoval v tom, že si myslel, že lockdownu už bylo dost. “Ale jak to teď vidím, tak u nás ty počty případů umíme tím vším celkem držet pod kontrolou,“ dodal na závěr. Chris má v České republice točit až do příštího roku, těžko říct, zda se třeba na Vánoce bude moci vrátit zpátky do vlasti. Kdyby to šlo, nejraději by z České republiky zmizel hned.


Celebrity - další články

Doporučujeme