Čím starší, tím lepší. Ján Koleník se pochlubil fotkou starou 24 let. Poznali byste ho?

8. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Ján Koleník (Zdroj: Profimedia)

Česká republika začíná pomalu, ale jistě konečně objevovat charisma sexy herce Jána Koleníka. Objevil se třeba v seriálech První republika nebo nyní nově v minisérii Ultimátum. Kromě hereckého talentu má ale i taneční. Tím se nyní pochlubil na svém instagramu.

Pohledný slovenský krasavec Ján Koleník nevyniká jen v herecké profesi, ale i v té taneční. Nyní v show Let´s Dance na Markíze předvádí neskutečné taneční výkony a je pravou hvězdou pořadu. S citem pro melodii se jako kdyby narodil. Tanec mu byl v době jeho dospívání ostatně velmi blízký. Věnoval se mu dokonce závodně. “Tak co, oprášíme taneční boty?” ptal se svých sledujících na instagramu.

Svá slova doprovodil fotkou, která je stará 24 let, a na které je k nepoznání. Jánovi je na ní 18 let a místo drsného svalovce se strništěm na bradě a věčně zachmuřeným čelem se na snímku culí drobný klučík s úsměvem od ucha k uchu. Na sobě má taneční dres a v náručí půvabnou taneční partnerku.

Čím starší, tím lepší,” shodují se fanynky a potvrzují tak, že muži většinou zrají do krásy. Nelze s nimi nesouhlasit, herec je právem označován za jednoho z nejvíce sexy můžu Česka i Slovenska. Všichni se těší, co rodák z Banské Bystrice ještě předvede nejen na tanečním parketu, ale i ve své herecké kariéře.


Celebrity - další články

Doporučujeme