Co je dnes s ruskými lesbičkami TATU? Jedna rodí děti, druhá se zhyzdila plastikami

28. října 2016·Celebrity·Redakce

Před patnácti lety se po celém světě proslavily s hitem Nas nedogonjat. S ním se pěvecké duo t.A.T.u. proslavilo po celém světě a některé své písně přezpívalo i do angličtiny. Ale jak život obou zpěvaček pokračoval dál?

Julia Volkovaa Lena Katina od dětství zpívaly v pěveckém sboru “Neposedi”, kde si je v roce 1999 vyhlédl producent Ivan Šapovalov a vytvořil z nich pěvecké duo t.A.T.u. To mělo odkazovat na frázi “Eta děvočka ljubiť tu děvočku” (ta dívka miluje tu holku) a vymyslel jejich image dvou lesbických dívek vystupujících ve školních uniformách. Jen do názvu musel přidat tečky mezi písmeny, protože skupina Tatu už existovala v Austrálii.

Už jejich první singl “Ja sošla s uma” (Ztratila jsem rozum) se stal v Rusku a posléze i v Evropě hitem a absolutní průlom do světa udělali v roce 2001 hitem “Nas nědogonjat” (Nás nedohoní) s videoklipem, ve kterém ujíždějí před pronásledovateli v nákladním autě.

Do roku 2009 dívky vydaly další čtyři alba a vystupovaly v různých show po celém světě včetně USA. V březnu 2011 nakonec duo ohlásilo rozchod, protože Lena chtěla pokračovat sólově. Párkrát se ještě sešly na ojedinělých dobře placených vystoupeních, jako při zahajovacím ceremoniálu olympijských her v Soči 2014. Naposledy vystoupily při oslavě 25. výročí sboru “Neposedi” v květnu letošního roku.

Jejich kariéru provázely od začátku kontroverze kvůli lesbické image, což vadilo mnoha pořadatelům koncertů. Často se objevovaly spekulace, zda jsou vůbec pár nebo je to jen hra pro lidi. Zrzka Lena je dnes dvojnásobnou matkou, děti vychovává se svým mužem. Julia se dala na sólovou kariéru, ovšem víc než hudebními úspěchy baví média plastickými operacemi.


FOTO: Instagram Julia Volkova / Instagram Lena Katina

Celebrity - další články

Doporučujeme