Copak je to za kočičku? Dáda Patrasová po návratu k manželovi jen kvete

25. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Dáda Patrasová. (Zdroj: Profimedia)

Kdo si počká, ten se dočká. To si zřejmě řekla herečka a zpěvačka Dáda Patrasová, která si prošla těžkým životním obdobím. Musela se vyrovnat s veřejným ponížením, kdy celý národ sledoval, jak ji manžel podvádí s o mnoho let mladší ženou. Od té doby, co se k Dádě vrátil, ona jen kvete. Informaci uvedl deník Blesk.

Jen o málokteré české manželské dvojici se v posledních letech psalo tolik jako o Dádě Patrasové a Felixi Slováčkovi. Jejich vztah prošel těžkostmi, za které mohl hlavně saxofonista, který léta randil s výtvarnicí Lucií Gelemovou. S tou se ale minulý rok rozešel a se sklopenýma ušima se vrátil k manželce.

Od té doby herečka jen kvete a mládne před očima. Dokazuje to i fotografie od zpěvačky Kamily Nývltové, která se potkala u kadeřníka právě s Dádou. Na fotce vypadají dámy jako vrstevnice. O to i přesto, že Nývltová je o generaci mladší. Dáda velmi připomíná doby, kdy po ní vzdychalo tisíce mužů.

View this post on Instagram

A post shared by Kamila Nývltová K.A.M.I.L.A. (@kamila_nyvltova)

Patrasová se po letech vrátila ke svému účesu z mládí, tedy k husté a rovně střižené ofině. Ta jí v kombinaci s rudou rtěnkou a výrazným líčením velmi sluší. Dáda vypadá velice šik, a to i přesto, že díky synovi Felixovi je už babičkou. To by jí nikdo ale rozhodně netipoval. Je vidět, že Dáda má o pár starostí méně a může se více soustředit na hezké a milé věci.

Celebrity - další články

Doporučujeme