Covid už má za sebou, ale následky cítí doteď. Petr Janda přesto plánuje vystupovat

10. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Petr Janda (Foto: Frekvence 1)

Petr Janda sice prodělal covid už v první polovině října, ale příznaky cítí podle svých slov doteď. Přestože mu stále není do skoku, podle Super.cz se vrací k vystupování.

Petr Janda má sice už po covidu, ale doteď mu není nejlépe. “Není to tak úplně ono. Například mě pořád ještě slzí a pálí oči. Je to nepříjemné, už to trvá moc dlouho. A ještě trochu kašlu. Obávám se, že to bude ještě chvilku trvat a covid se bude připomínat,” svěřil Super.cz. I přesto se ale rozhodl, že už začne vystupovat.

Zatím byl hostem narozeninového koncertu kolegy Pavla Sedláčka. Přesto se vrací na koncertní pódia i se svou kapelou. “10. listopadu máme s Olympikem první koncert v Litovli a během měsíce ještě asi další čtyři. V prosinci také. Míváme pravidelně pět koncertů do měsíce,” řekl zpěvák. Příští rok bude pro zpěváka i pro Olympic velkým a významným.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Janda – Olympic (@petrjandaolympic)

On oslaví osmdesáté narozeniny, kapela šedesáté. “Rozhodli jsme se, že O2 arénu tentokrát neuděláme, i když na 55. výročí se povedla. Oslavíme to sérií koncertů v Lucerně. Je to sál, kde jsme hráli více než dvěstěkrát a je to legendární sál. Myslím si, že se to tam přesně hodí,” plánuje. Snad doba dovolí a Petr si všechny narozeninové oslavy bude moci naplno užít.


Celebrity - další články

Doporučujeme