Dáda Patrasová jen kvete. S novým účesem omládla o několik let

26. ledna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Dáda Patrasová (Foto: ČTK)

Dáda Patrasová byla v mládí považována za sex symbol a i ve svých 65 letech překvapuje své fanoušky proměnami, které jí opravdu lichotí. S novým účesem, kterým se pochlubila na svém instagramu, omládla o několik let. Není divu, že její manžel Felix Slováček usiluje o obnovení jejich manželského slibu.

Minulý týden Dáda Patrasová zveřejnila na sociálních sítích nový účes od svého kadeřníka, ke kterému chodí už dlouho. Její fanoušci se k proměně vyjádřili vskutku lichotivě a říkají, že výrazně omládla. Je tady vidět, že po boku Felixe jen kvete.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni)

Ten se k ní vrátil po dlouhém románku s Lucií Gelemovou, a přestože tvrdí, že spolu s Dádou oficiální pár netvoří, bydlí opět spolu a Felix se nechal slyšet, že chce s manželkou obnovit manželský slib. Ta se k tomuto návrhu prý zatím nevyjádřila.

Na jejím vzhledu je vidět, že Dáda o sebe i po šedesátce pečuje, přesto že tvrdí, že kromě návštěv kadeřníka své kráse nějakou výraznou péči nevěnuje. “Teď se úplně stydím, protože bych asi měla odpovědět, jak strašně cvičím nebo něco takového, ale skutečnost je taková, že pro svou krásu kromě návštěv kadeřníka nedělám opravdu vůbec nic,” říká zpěvačka pro web ŽivotvČesku.cz.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme