Dáda Patrasová o nehodě. V servisu zjistili, že auto nebylo v pořádku

15. července 2022·Celebrity·Redakce

Dáda Patrasová. (Zdroj: Profimedia)

Květnová bouračka Dády Patrasové kousek od jejího domu vyvolala velký rozruch a domněnky ohledně jejího stavu v době, kdy s autem nabourala. Přestože odmítla dechovou zkoušku, nyní tvrdí, že za nehodu mohlo auto, nikoliv ona. V servisu jí prý řekli, že měla štěstí. Informuje o tom Aha!.

“Auto je v servisu a tam zjistili, že nebylo v pořádku,” prozradila Dáda Patrasová deníku Aha!. “Dokonce mechanik mluvil o štěstí, že jsem nejela po dálnici,” dodala, což ukazuje květnovou nehodu ve zcela odlišném světle. Dáda bourala v den narozenin jejího manžela Felixe Slováčka, tedy 23. května letošního roku.

“Byla jsem z toho otřesená, prostě úplně v šoku, protože jsem nic takového nemohla předvídat. Naštěstí jsem cítila, že něco s vozem není v pořádku, proto jsem jela pomalu,vylíčila herečka. Do betonové zábrany narazila prý proto, že auto nešlo ovládat.Nemohla jsem zahnout,” upřesnila. Přes to všechno odmítla vydat řidičák a podrobit se dechové zkoušce.

V roce 2018 nabourala s 2,5 promile v krvi do auta, který řídil mezinárodně hledaný zločinec. Přišla tehdy o řidičák a zaplatila tučnou pokutu. Možná proto se ho tentokrát bála dát z ruky.


Celebrity - další články

Doporučujeme