Dáda překvapila a tentokrát pozitivně. Na posledních fotkách je neskutečná kočka

4. července 2022·Celebrity·Redakce

Dáda Patrasová. (Zdroj: Profimedia)

Jméno Dáda Patrasová bylo poslední dobou... posledních pár let spojováno se samými excesy, ať už se jednalo o válku se svým manželem Felixem Slováčkem, nebo během čtyř let již druhá autonehoda a alkoholismus. Nyní ale příjemně překvapila. Na svém instagramu zveřejnila fotku z kadeřnického salónu, kde jí to neuvěřitelně sluší a vypadá, že omládla tak o 30 let.

To, že má Dády kadeřník zlaté ručičky už víme. Vždy se totiž novým účesem chlubí na svých sociálních sítích a vždy jí to sluší. Tentokrát však vyrazila všem dech, protože po posledních zprávách, kdy působila spíš jako alkoholička, se dala do kupy a vypadá skvěle.

Nezměnila jen účes, ale také se krásně nalíčila a oblékla sexy upnuté šaty, které jí odhalují ramena. Bylo by pěkné slyšet, že se vše obrací k lepšímu a Dádě se daří mnohem líp. Co je však fotoshop či filtr a co realita, je však otázka.

View this post on Instagram

A post shared by Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni)

Její novou vizáž jistě ocenil i její manžel Felix Slováček, který to s ní v poslední době neměl lehké. Z důvodu jejího vztahu k alkoholu měla dokonce od muzikanta zákaz zúčastnit se jeho velké narozeninové oslavy. Jistě to souviselo i s její autonehodou, pře které se nikomu nic nestalo a po které odmítla dechovou zkoušku.


Celebrity - další články

Doporučujeme