Dádo, běž se léčit! Pohled na Patrasovou trhá její fanoušky u srdce

1. března 2023·Celebrity·Redakce

Dáda Patrasová (Foto: Frekvence 1)

Když se někdejší královna dětských srdcí a sex symbol českých filmů Dáda Patrasová objevila ve víkendové Snídani s Novou, diváci byli skutečně zaskočeni. Podle nich se do živého vysílání vůbec neměla hrnout a měla by se jít léčit. Z pohledu na ni je bolelo u srdce. Vyjádřili se pod instagramovým příspěvkem Snídaně s Novou v komentářích.

Zatímco Felix Slováček nechybí na žádné akci a užívá si přítomnost mladších žen, Dáda se příliš na veřejnosti neukazuje. A patrně dobře dělá. Ve vysílání Víkendové Snídaně s Novou nevypadala vůbec dobře.

Podle Felixe by se měla jít léčit, a dokonce se nechal slyšet, že přemýšlí o tom, že by měla být Dáda zbavena svéprávnosti. Po tom, co ji viděli její fanoušci a televizní diváci, s ním souhlasí. Na otázky moderátorů odpovídala zvláštně. Dokonce si nebyla schopná vzpomenout, kolik let jí bylo při natáčení slavné sexy scény ve filmu Vrchní, prchni!.

View this post on Instagram

A post shared by Snídaně (@snidanesnovou)

Přestože bylo slibováno, že se diváci dozví, čemu se Dáda nyní věnuje, byl rozhovor ukončen patrně předčasně, a tak se jen zavzpomínalo na časy, kdy byla herečka krásná, oblíbená a sexy. To fanoušci shledali jako velice nevhodné vzhledem k tomu, v jaké stavu Dáda byla. Pod příspěvkem na instagramu Snídaně s Novou se strhla vlna komentářů, které nenechaly na Dádě a Nově nit suchou. “To jste Dádě udělali schválně? Určitě musíte vědět, že bere utlumující léky. Nova by se měla stydět, napsala jedna. “Dádo, prosím, jeďte autem opatrně,” strachovala se jiná. Je mi jí líto,” zněl další komentář.


Celebrity - další články

Doporučujeme