Dagmar Havlová opět ukázala kousek svého soukromí. V sametovém župánku je naprosto kouzelná

13. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Dagmar Havlová. (Zdroj: Profimedia)

Vyjádření, že je bývalá první dáma Dagmar Havlovou nejstarší influencerkou, nebude daleko od pravdy. No, nevíme, jak s tou nejstarší, ale rozhodně instagramovou influencerkou je. Ráda dává svým fanouškům nahlédnout lehce do svého soukromého i pracovního života a sklízí za to velký obdiv. Nyní se na sociálních sítích ukázala při večerní domácí pohodičce a obdivuhodné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat.

Herečka a bývalá první dáma Dáša Havlová na instagramu pravidelně zásobuje své fanoušky líbivými příspěvky a fotkami, které téměř vždy strhnou lavinu komplimentů. Po nedávné retro fotce z dob jejího mládí a hereckých začátků, se ukázala během domácí pohodičky při čtení knížky. A předvedla, že má v každé situaci stále styl.

Sladěný sametový starorůžový župánek s gumičkou do vlasů ve stejné barvě z ní udělal princeznu přímo “k zulíbání”, jak napsala spisovatelka Bára Nesvadbová pod příspěvek. A další reakce se objevily vzápětí na to. “Vy prostě budete nádherná žena, i když vám bude 250 let. Co je ovšem zásadní, vy nemáte krásné pouze fyzické tělo, ale i duši…. A to je to nejvzácnější na člověku. Mám vás ráda. Ať vás velice brzy potká něco moc a moc krásného, něco úžasného, co vás zahřeje na srdci i na duši,” popřála jedna z jejích fanynek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dagmar Havlová (@dagmarhavlova_official)

Fotografii nadepsala: “Večerní čtení” a na četné otázky co pěkného čte, odpověděla: “Stanislava Grofa”. Dagmar v tom zkrátka umí chodit. Ví, co její fanoušci chtějí, co jim může dát k dispozici k nahlédnutí, ale zároveň si uchovat grácii a úroveň, kterou by se mělo pár lidí rozhodně inspirovat. Je také velice sympatické, že jí není nepříjemné na velkou část komentářů odpovědět nebo alespoň nějak zareagovat, čímž dává najevo, že ji těší každý kompliment jednotlivě.


Celebrity - další články

Doporučujeme