Další moderátor Novy půjde do chomoutu. Martinovi Čermákovi řekla jeho vyvolená ano

25. října 2022·Celebrity·Redakce

Martin Čermák a Simona Šteruská. (Foto: se souhlasem M. Čermák)

Fanynky moderátora Martina Čermáka pláčou. Oblíbený zpravodajec se o víkendu vyznal své partnerce a požádal ji o ruku. Jeho vyvolenou se stala hudebnice Simona Šteruská. O životním kroku informoval moderátor na instagramu.

Řekla ano,” napsal jednoduše na instagram Čermák a přiložil k tomu sérii fotografií ze dne, na který už nikdy nezapomene. Za manželku pojme hudebnici Simonu Štěruskou, se kterou randí dva roky. Na žádost o ruku si vybral romantické místo na Strahově s výhledem na matičku Prahu.

Bylo to velké překvapení. Naplánoval jsem to tak, že přítelkyně šla s rodinou na vyhlídku u pražského Strahova v domnění, že tam proběhne rodinné focení. Já jsem byl pryč a na pár fotek jsem měl dojít až později,” svěřil se pro TN.cz moderátor hlavní zpravodajské relace TV Nova. Martin už ale byl na místě focení připravený dopředu s kyticí rudých růží a prstýnkem.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Čermák (@martincermak_)

Datum svatby zatím pár neřeší, podle Čermáka tomu nechají volný průběh. Doplnil ale, že rozhodně plánuje mít s hudebnicí rodinu. Kdy se budoucí Čermákovi rozrostou o malé caparty, je tak jen otázka času.


Celebrity - další články

Doporučujeme