Další změny ve StarDance. Na benefičním večeru nevystoupí krásná partnerka Miraie Navrátila

26. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková (Zdroj: se souhlasem České televize)

Skoro by se dalo říct, že letošní ročník StarDance je prokletý. Po všech možných komplikací a odstoupeních ze soutěže nebude ani sobotní benefiční večer jednoduchý. Mirai Navrátil, který tancuje s Lenkou Norou Návorkovou, tentokrát zatančí s Terezou Pruckovou.

Krásná blondýnka Lenka Nora Návorková dle svých slov narazila na vlastní mantinely. „Nejen covid je nepřítelem StarDance. Letošní ročník je opravdu náročný jak fyzicky, tak psychicky. Bohužel se mi ‚podařilo‘ najít limity vlastního těla,“ svěřila se tanečnice. „Bolí mě úplně všechno, sotva dokážu chodit. Proto jsme se domluvili, že nejrozumnější bude, když mě zastoupí Tereza Prucková.“

View this post on Instagram

A post shared by Lenka Nora Návorková (@lenkanoranavorkova)

Právě tanečnice, která se v letošním ročníku objevila po boku Zdeňka Godly, bude novou Miraovou partnerkou. Minimálně na sobotní benefiční večer, který opět pomáhá Centru Paraple. Tereza se rumbu, kterou bude se zpěvákem tancovat, hned naučila. „Mirai mi říkal, že jim to dobře šlo, tak věřím, že to spolu zvládnou. Ale moc mě mrzí, že budu chybět zrovna v benefičním díle,“ posteskla si Návorková.

Blondýnka, která má na svém kontě už vítězství s Jiřím Dvořákem, se ale nemusí bát, že by její svěřenec s Terezou vypadl. V benefičním díle se sice boduje, ale nevypadává. I kdyby se ale vyřazovalo, nemuselo by to znamenat, že by se Mirai se soutěží loučil. Své o tom ví Andrea Sestini Hlaváčková, která během soutěže vystřídala dva taneční partnery.

View this post on Instagram

A post shared by Lenka Nora Návorková (@lenkanoranavorkova)

Jejím “hlavním” tanečníkem byl Michal Necpál, který ale musel do karantény a pak sám dokonce onemocněl. Naštěstí má talentovaného bratra Jakuba, který ho hravě nahradil. Bývalá tenistka se ale ze situace nehroutila. „Nechávalo mě v klidu, jsou to bráchové a budou asi sladění,“ svěřila se usměvavá blondýnka, která vypadla až v šestém kole.

Lenka Nora Návorková naštěstí covid nemá, prý je jen unavená. „Leničce přeju brzké zotavení. Věřím tomu, že to je jen na pár dní. Jela na dvě stě procent, což je pro nás fyzicky i mentálně velká prověrka. Není ani první, ani poslední, kdo to trochu přepálil, ale ona to zvládne! Je neuvěřitelná! Zkusím ji nezklamat…“ přál by si Mirai. S novou tanečnicí si sedl hned. „Terka je skvělá. Během chvíle byla naprosto v obraze a už mě koučuje. Samozřejmě, že jsem na Lenku zvyklej a je to pro mě teď jiný, ale věřím, že to zvládneme.“


Celebrity - další články

Doporučujeme