Dámy, máte smůlu! Roman Šebrle už není sám, randí s krásnou kolegyní

13. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Roman Šebrle (Zdroj: Profimedia)

Roman Šebrle sice za chvilku na dortu sfoukne padesát svíček, ale to neznamená, že by ztrácel charisma a sexappeal. A vypadá to, že má novou lásku. Tou má být jeho kolegyně z televize.

Podle redakce eXtra.cz má být bývalý olympionik šťastně zadaný. Potencionální adeptky na paní Šebrelovou tak mají smůlu. Začal randit s krásnou kolegyní z TV Prima Hedvikou Liškovou. A vypadá to, že společně dokonce vyrazili v prosinci do slunného Španělska.

Naznačují to sociální sítě, kam oba přidali příspěvky, jak si oba dovolenou užívají. Oba miluju surfování a celkově je sport jejich velkou vášní. “Tato pláž je fantastická.. vlny v pondělí krásné, teď jsme se s nimi trochu prali, ale neva. Ten pocit na vodě.. sto ze sta,” napsala blondýnky na svůj instagram k fotce, kde ukázala sexy postavičku. A po novém roce přidali další fotky.

View this post on Instagram

A post shared by Hedvika Lišková (@hedvika.liskova)

Tentokrát vyrazili načerpat energii do hotelu hned u golfového hřiště. Roman je vášnivým golfistou a vypadá to, že  jeho nová partnerka chtěla poznat jeho koníček. Hedvika pracuje jako reportérka CNN Prima News a má tři děti. Roman má dceru Kateřinu a syna Štěpána. A vypadá to, že i své děti stačili partneři představit. Právě lajky od Romanových dětí se objevují na instagramu Hedviky. Tak uvidíme, zda Roman našel po dvacetiletém manželství novou přítelkyni.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme