Daniel Hůlka po dlouhé době ukázal malou Rozárku (1,5)! Je celý tatínek

22. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Herec a zpěvák Daniel Hůlka (51) se sice usadil až na stará kolena, o to více si to ale užívá. Ve čtvrtek se fanouškům po delší době pochlubil se svou holčičkou, která nezadržitelně roste a tatínka v sobě opravdu nezapře. Rozárka 28. února 2020 oslaví už druhé narozeniny.

Daniel Hůlka vždy působil jako pověstný bouřlivák. Životem mu prošla řada žen, žádné z nich se však nepovedlo ho zkrotit a přimět založit rodinu. To dokázala až jeho současná manželka Bára (30), se kterou si muzikálový zpěvák pořídil dcerku Rozárku.

Ačkoli soukromí své dcery střeží a na sociální sítě ji příliš nedává, ve čtvrtek neodolal a pochlubil se fanouškům s aktuální fotkou. Po kom Rozárka bude, je ze snímku patrné už nyní. Děvčátko má nápadně podobná kukadla jako její tatínek a společné geny odhaluje i její úsměv.

??‍?❤️

Zveřejnil(a) Daniel Hůlka – Oficiální dne Čtvrtek 22. srpna 2019

Daniel Hůlka se s Barborou Klement Hůlkovou tajně oženil v roce 2017. O téměř čtvrtstoletí mladší partnerku si vzal na území USA v proslulém Las Vegas. “Naše svatba proběhla u svatebního okýnka, ke kterému jsme přijeli – a nechali se oddat přímo v autě,” uvedl Hůlka před časem pro deník Blesk. Dcera Rozárka se jim narodila 28. února 2018.

Celebrity - další články

Doporučujeme