Dáša z Mostu! má důvod k radosti. Herečka Erika Stárková se stala maminkou

13. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Erika Stárková a Zdeněk Godla (Zdroj: ČTK)

Představitelka Dáši z komediálního seriálu Most! Erika Stárková se ve svých třiceti sedmi letech stala poprvé maminkou. Herečka si své soukromí velmi střeží, utajit se jí podařilo i těhotenství. Informaci přinesl Blesk.

Erika Stárková je známá tím, že o svém soukromí moc nemluví. Dlouho tajila i své těhotenství, ale nyní už se stala maminkou. Potomka přivedla na svět svému jihoamerickému umělci Cesarovi, který pochází z Peru. O tom, zda se jim narodila holčička nebo chlapeček, nechtěl mluvit ani čerstvý tatínek.

View this post on Instagram

A post shared by Erika Starkova (@erikastarkova)

Musíte pochopit, že až budu chtít dítě ukázat, tak to udělám. Je to pro mě intimní,” svěřil se pro server Život v Česku. Sama herečka měla k dětem vždycky velmi blízko. Dokonce se živila tím, že je hlídala. „Hlídala jsem jich asi patnáct. Děti mě vždycky bavily. Strašně se na ty své těším,“ řékla v minulosti pro Novinky.cz herečka.

Ta se proslavila hlavně díky seriálu Most!. Mimo jiné účinkovala i v show Tvoje tvář má známý hlas a hraje také v Divadle pod Palmovkou. Erika má sestru Lenku, která je manželkou herce Václava Neužila. Obě dámy si jsou neskutečně podobné a často si je lidé také pletou.


Celebrity - další články

Doporučujeme