David Koller a Kamil Střihavka mají společného vnoučka! Klučina dostal zvláštní jméno

30. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Adam Koller

Dvojice slavných českých hudebníků David Koller (58) a Kamil Střihavka (54) přivítala na světě svého společného vnoučka. Rodiči chlapce jsou totiž Kollerův syn Adam (32) a Střihavkova dcera Eva (29), kteří spolu žijí již osm let.

Rodiny českých hudebníků Davida Kollera a Kamila Střihavky se radují z krásné novinky. Střihavkova dcera Eva totiž přivedla na svět chlapečka, jehož otcem je Kollerův syn Adam, který se živí jako bubeník. Malý tak bude mít hudbu v krvi zřejmě ze všech stran.

Chlapeček dostal jméno Vincent Elias. Zábavné přitom je, že by se novopečenému dědečkovi Kollerovi měl velmi brzy narodit kromě vnoučka i čtvrtý potomek. “David bude taky tátou, taky v srpnu. Ještě se neví, jestli se dřív narodí Davidův vnuk, nebo strejda či tetička dítěte syna Adama a jeho snoubenky Evy,” prozradil nejmenovaný zdroj serveru extra.cz.

Pohledná Střihavkova dcera Eva, která si v minulosti zasoutěžila i v České Miss, tvoří s Adamem Kollerem pár již osm let. Naopak Davida Kollera začali lidé s novou partnerkou vídat teprve loni.

Celebrity - další články

Doporučujeme